Během… ke zdraví přece

V březnu to vypadalo jako dobrý nápad – vyzujeme „papučky“, opustíme „obýváčky“ a uděláme něco pro zdraví a pro pocit, že se umíme odvázat. Ale jak se ze vzdáleného obzoru stává blízká realita, najednou jsou tady i pochyby – dáme to?

V neděli 23. září 2018 se hrstka našich učitelů pustí do něčeho, co zatím nikdo z nás nezkusil – konkrétně do štafetového maratonu v rámci ostravského závodu Runfest. Vyfasujeme startovací číslo týmu, čipy k měření času a štafetové kolíky k předávání. Každému je spravedlivě přiděleno právě šest kilometrů. Není to mnoho, řeknete si možná. Ale zkuste každý metr z těch šesti tisíc uběhnout tak, aby neutrpěla vaše důstojnost, ego a ani reputace nově zrozeného týmu.

Akce má kromě pochybností také pozitivní stránku – už máme funclub. Jsou v něm právě dvě fanynky – nějaká Bukovjanová a potom Zahálková. Jestli se k nim chcete přidat a rozšířit řady těch, kteří nám budou držet palce, budeme jen rádi. Ostatně – děláte to i pro sebe. Jestli to totiž nepřežijeme, kdo vás bude učit?

Běhu zdar a ahoj na trase!!!

2018_Runfest