Majáles – druhý díl

Druhá červnová sobota – to byl den, k němuž se upínalo mnoho sil celého osazenstva našeho gymnázia – datum Majálesu 2018. Můžete se ale chystat, jak nejlépe umíte, a postarat se o sebemenší detaily akce, bohužel, jedno nenaplánujete – ve smlouvách se tomu říká „vyšší moc“ a v praxi to vypadá jako například obrovská bouřka nad Příborem právě ve chvíli, kdy majáles v amfiteátru začal. Nicméně – oplakali jsme rozmočené kulisy, dali hlavy dohromady a máme tady „Nový majáles 2018“, říkejme mu třeba druhý díl.

Dne 26. června 2018 se ve velké tělocvičně našeho gymnázia svede souboj o nejlepší představení.  Začátek akce je plánován na 9 hodin ráno a všichni příznivci dobré zábavy se mohou přijít podívat na to, jak si jednotlivé třídy představují „Průlet časem“. Uvidíte dobytí bájné Tróji, souboj člověka s Minotaurem, první přistání na Měsíci a mnoho dalších velkých událostí dějin lidstva – všechny podány tak, abyste se sice poučili, ale hlavně zasmáli.

Toto kabaretní dopoledne je otevřeno všem divákům z řad rodičů a přátel školy a bude krásnou tečkou za uplynulým školním rokem!